Arbets- & Profilkläder

Vi ser dig!

”Vi ser dig” kan syftas på att ha rätt arbetskläder i mörkt och regnigt väder eller en fin tenniströja med företagets logo. Vi har det mesta och det allra senaste vad marknaden har att erbjuda när det gäller kläder. Vi hjälper till med rådgivning och eventuell påvärmning av era tranfers.

Arbetskläder

Arbetskläder med tryck eller brodyr är ett populärt sätt för företag att profilera sig på. Vi erbjuder ett brett sortiment av arbetskläder från noga utvalda leverantörer.

Varselkläder

Vi erbjuder varselkläder enligt den senaste uppdateringen av standard för plagg med hög synbarhet EN ISO20471. Plaggen klassificeras 1-3 baserat på fluorescerande yta och reflexyta, där klass 1 ger lägste skydd.

Profilkläder

Profilkläder är kläder som ska profilera ert företag på bästa möjliga sätt. Det som skiljer profilkläder från vanliga kläder är att de är särskilt anpassade för tryck eller brodyr.

Teamwear

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fristads
Fristads
Fristads
Fristads

Varför Sandbergs Skylt& Reklam?

Genom att ha ett sortiment från noga utvalda leverantörer har vi möjlighet att erbjuda ett brett utbud av produkter med hög kvalitet. Vi tar fram förslag, design och kan hjälpa till med klädtryck.