Print & Display

Fånga uppmärksamhet

Ett proffsigt intryck som fångar kundernas uppmärksamhet är mycket värt. Vi har ett stort utbud av olika material och utformning som är nästa intill oändligt. Vi erbjuder de mesta inom print (både storbild och det mindre formatet) som banderoller, affischer och dekaler men även trycksaker som visitkort, broschyrer, presentkort mm.

 

Affischer

Affischer trycker vi i våra egna maskiner. Det vanligaste formatet är 50×70cm men vi producerar många olika storlekar. 

Materialet vi använder passar både för inomhus och utomhus.

Broschyrer

En broschyr eller katalog lyfter fram ert budskap eller sortiment. Vi hjälper er gärna med att hitta rätt format och design.

Rollups

En rollup är en praktisk och enkel produkt för att visa ditt budskap. Våra rollups är inklusive print på våd, kassett, pinne och väska. Vi erbjuder en rad olika kvalitéer i en rad olika format.  

 

Dekaler

Dekaler (många kallar det klistermärken) trycker vi på vinyl i våra egna maskiner. Vi använder olika material beroende hur dekalerna ska användas och i vilket miljö (hemma, butik, kontor, industri, utomhus mm.). Önskar du runda hörn, inget problem vi kontur- och figurskär.

Leveranser sker på ark eller som lösa dekaler.

Fönsterdekor

Oftast tänker man på butiksfönster när man diskuterar fönsterdekorer. Men man kan även skapa olika fönsterdekorer till kontor, hotell eller skolor. Vi kan trycka olika motiv och färger samt skära ut text och motiv. Folien monteras direkt på fönstret eller andra glasytor. 

Obs vi  kan även fixa väggdekorer.

Banderoll

En banderoll är ett mycket bra sätt att synas stort på många olika miljöer såsom staket, väggar mm. Vi erbjuder banderoller i olika mått, material och med olika alternativ kring upphängning.

Varför Sandbergs Skylt & Reklam?

Vi erbjuder olika print- och displaylösningar så som affischer, fönsterdekor, dekaler, utskuren text, mm. Listan kan göras hur lång som helst.  Vi hjälper självklart till med att hitta rätt material, design, rådgivning, produktion och eventuell montering.

Med all kompetens och egen produktion säkerställer vi en bra och snabb leverans.