Skyltar

Skapa igenkänning

En rätt utformad skylt skapar igenkänning. Vi har det mesta och det allra senaste vad marknaden har att erbjuda när det gäller skyltar. Vi hjälper till med design, rådgivning, produktion och eventuell montering av skyltarna. För bilder och flerfärgstryck används normalt printad folie, för utomhusbruk med UV-laminat för bättre hållbarhet. Texter och logotyper printas eller görs i skuren vinylfolie.

Butiksskyltar

Med butiksskyltar menar vi alla skyltar inne i en butik, som hjälper kunderna att hitta  varorna eller erbjudanden. Vi kan ta fram butiksskyltar i många olika formar och material samt med olika upphängningsalternativ.

Utomhusskyltar

Ett utomhusskylt kan göras i nästan alla former, färger och material. Det kan handla om allt från aluminium- och plastskyltar till plexiskyltar och belysta skyltar. 

Inomhusskyltar

Inomhusskyltar kan göras i en rad olika material, former och färg. Skyltar till kontor eller hotell kan handla om  översiktskartor, skyltar med numrering, symboler eller namn.

Specialskyltar

Under namnet special skyltar samlar vi alla mjöliga skyltar i olika format, form och material. Till exempel mäklarskyltar, varningsskyltar, namnskyltar mm. Kom med en ide så tar vi fram en lösning.

Varför Sandbergs Skylt & Reklam?

Oavsett vilken typ av skylt du är ute efter, hittar vi rätt lösning. Vi erbjuder inte enbart en produkt men hjälper till med design, rådgivning, produktion och eventuell installation.

Med all kompetens och egen produktion säkerställer vi en bra och snabb leverans.